Kasvatamme pienimuotoisesti cavaliereja kennelnimellä Revonpesän. Meillä on tähän mennessä ollut (9.8.19) 11 pentuetta ja 44 pentua. Tällä hetkellä kotonamme ei ole yhtään cavaa vaan 2 australianpaimenkoiraa Sissi ja Hilda sekä owczared podhalanski Hilima. Sijoituksessa meillä on pian vuoden ikäinen Hertta R. Ainoaoikea sekä omistamme puoliksi Ninnin Baletta's Miss Black Satin. Meillä on myös osaomistuksessa Hertan veli Pekko R. Aikamiespoika.

Tavoitteena meillä on kasvattaa rodunomaisia ja terveitä cavaliereja. Terveys on meille se ykkösasia jota painotamme jalostusvalinnoissamme. Näyttelyissä käymme myöskin kun aika sen antaa myöten. 4 lastamme Jooseppi 10v, Reetta 4v, Veera 2v ja Väinö 2kk sekä navetallinen lehmiä sanelee aika paljon arkeamme joten pyrimme käymään lähinäyttelyissä sekä joskus Jyväskylässä marraskuussa. 

Pennut tottuvat siis lasten käsittelyyn sekä isompiin koiriin pienestä pitäen. Ne syntyvät makuuhuoneessa ja saavat olla siellä äitinsä kanssa kaikessa rauhassa 3-4 viikkoisiksi kunnes siirtyvät kodinhoitohuoneeseen jossa ne tottuvat kaikkiin elämän ääniin ja tapoihin. Pentuja käsitellään useamman kerran päivässä ja ne saavat juosta vapaana myös koko talossa. Ulkoilua harrastetaan vuoden ajan ja sään sallimissa rajoissa.